Nieuws

Oplevering website WB Makelaars

Oplevering Basis website voor WOON BETER Makelaars met WordPress CMS systeem. Realisatie van koppeling met Yes-co platform middels de ORES Plugin voor het invoeren en publiceren van woningen naar de website, funda, jaap.nl enz. Als basis hebben we de responsive Template 3 gebruikt. WOON BETER, het makelaarskantoor in Almere met een frisse kijk op de veranderde woningmarkt. Die op een vernieuwende en onderscheidende manier en met een eigen aanpak voor u aan de slag gaat. Bekijk de website op www.wbmakelaars.nl..
lees verder

Ontwerp van 3 voorbeeld templates

Voor het snel kunnen opzetten van de Budget websites hebben we hiervoor 3 nieuwe standaard templates ontworpen. Door efficiënt te werken zorgen we ervoor dat de investering in de website zo laag mogelijk blijft, zowel qua geld als qua tijd. We gebruiken deze ontworpen voorbeeldwebsites als basis voor het design, altijd met het WordPress CMS en Yes-co ORES plugin. Er kan gekozen worden uit de volgende templates: Meer informatie over Budget websites is hier te vinden..
lees verder

Sitesoft gaat samenwerken met Yes-co

Het wordt wel heel gemakkelijk om een website af te nemen. In samenwerking met onze partner Yes-co kunnen we professionele standaard websitetemplates, tegen lage kosten, tot en met maatwerk websites voor de makelaardij aanbieden. Yes-co ontwikkelde de ORES WordPress plugin waardoor woning- en BOG-aanbod vanuit je Yes-co Open systeem direct naar WordPress gepubliceerd kan worden. Of je nu NVM-, VBO-, VastgoedPro- of onafhankelijke makelaar bent, je aanbod staat met 1 druk op de knop op je WordPress website. Ook voor projectontwikkelaars gaan we heel gemakkelijk op te zetten projectenwebsites aanbieden waarmee je in een vroeg stadium met potentiële kopers in gesprek kunt gaan. Wat voor wensen of budget je ook hebt, je kan bij ons nu terecht voor een eigentijdse en professionele website. Alle websites worden standaard opgeleverd met de Yes-co WordPress plugin..
lees verder