Basis vanaf € 1795,-

Wil je snel online met een professionele website, ga dan voor het basispakket webdesign.

Je website wordt ontwikkeld in je eigen huisstijl op basis van een vast stramien en is al binnen 4 weken ontwikkeld. We gebruiken professionele door webdesigners ontworpen voorbeeldwebsites als basis voor het design. Je kunt de website daarna zelf eenvoudig beheren in het gebruiksvriendelijke WordPress CMS.

Werkwijze

+1 - Neem contact op

Stuur een e-mail naar info@sitesoft.nl of bel ons op 0297-293737. We leggen je uit wat je krijgt met een Basis website en sturen je een vragenlijst. Door het invullen van deze vragenlijst geef je ons een indicatie van je wensen. We zullen deze vertalen naar een prijsopgaaf.

+2 - Keuze template

Door efficiënt te werken zorgen we ervoor dat de investering in de website zo laag mogelijk blijft, zowel qua geld als qua tijd. We sturen een aantal professionele door webdesigners ontworpen WordPress voorbeeldwebsites als basis voor de website.

+3 - Orderbevestiging ondertekenen

Zodra wij je akkoord en materiaal ontvangen, wordt vooraf 50% gefactureerd. Na ontvangst van de betaling starten we met je website.

+4 - Productie website

De website wordt geproduceerd. De content wordt toegevoegd. Opmerkingen over navigatie, inhoud en flow worden verwerkt.

+5 - Oplevering

Binnen 4 weken ontwikkelen we je website! 50% wordt gefactureerd op het moment dat de site wordt opgeleverd waarna je de website kunt aanpassen/uitbreiden met content en je woningaanbod kunt publiceren via het Yes-co systeem.

 

Overige Diensten

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een Basis website of onze overige diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op