Budget voor € 795,-

Ons Budget webdesign template maakt het ook voor kleine en startende ondernemers mogelijk om tegen lage kosten een professionele website online te hebben.

Natuurlijk heeft een webdesign dat helemaal op maat voor u is ontworpen een bepaalde meerwaarde. Maar wie beperkte middelen heeft, moet slim zijn.

Werkwijze

Aan de hand van onderstaande stappen ontwikkelen we je Budget website binnen 2 weken op. Bij oplevering maken we je wegwijs in WordPress met de handleiding die we telefonisch toelichten. Zo kun je vanaf dat moment je website volledig zelf beheren.

+1 - Neem contact op

Stuur een e-mail naar info@sitesoft.nl of bel ons op 0297-293737. We leggen je uit wat je krijgt met een Budget website en sturen je graag een orderbevestiging.

+2 - Keuze template

Door efficiënt te werken zorgen we ervoor dat de investering in de website zo laag mogelijk blijft, zowel qua geld als qua tijd. We gebruiken professionele door webdesigners ontworpen voorbeeldwebsites als basis voor het design, altijd met het WordPress CMS. Je hebt de keuze uit de volgende templates:

+3 - Orderbevestiging ondertekenen

Zodra wij je akkoord en materiaal ontvangen, wordt vooraf 50% gefactureerd. Na ontvangst van de betaling starten we met je website.

+4 - Instructies

Je krijgt van ons een handleiding die we in een halfuur telefonisch toelichten.

+5 - Oplevering

Binnen 2 weken ontwikkelen we je website! 50% wordt gefactureerd op het moment dat de site wordt opgeleverd waarna je deze kunt vullen met content en met je woningaanbod.

 

Overige Diensten

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een Maatwerk website of onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op