Maatwerk vanaf € 3495,-

Bij specifieke wensen maken we een website op maat. We hebben de expertise in huis om je te voorzien van uitgebreid strategisch advies en denken met je mee tijdens de ontwikkeling van je website. We kijken onder andere naar potentiële doelgroepen, functionaliteiten die bezoekers verwachten en de navigatie.

Wij ontwerpen professionele, stijlvolle websites met een veelzeggende uitstraling. Websites die geheel in uw huisstijl zijn ontworpen. Vertel ons wat je wilt en wij maken het. Uiteraard houden we rekening met je budget.

Werkwijze

Het ontwerp van de website wordt in nauw overleg met je opgezet. Op gezette tijden presenteren wij de gemaakte ontwerpen van de website en passen deze aan de hand van je wensen aan. Wanneer het design van de website geheel naar tevredenheid is zetten wij de website op in daadwerkelijk functionerende pagina’s. Vanaf dat moment kun je, op een alleen voor jouw toegankelijke plaats, de voortgang van de website volgen via internet. Wederom vragen wij regelmatig om je terugkoppeling en nemen we al je wensen en eisen mee in de website.

+1 - Neem contact op

Stuur een e-mail naar info@sitesoft.nl of bel ons op 0297-293737. We leggen je uit wat je krijgt met een Maatwerk website en sturen je een vragenlijst. Door het invullen van deze vragenlijst geef je ons een indicatie van uw wensen. We zullen deze vertalen naar een technisch concept en een prijsopgaaf.

+2 - Concept & planning
Analyse

Wat zijn je wensen en verwachtingen? Wat doet je concurrentie? Heb je al een website, en wat zijn daarvan de sterke punten en gewenste verbeteringen? Op basis van een concurrentieanalyse en jouw input maken we een uitgebreid rapport.

Inhoudelijk advies

Vervolgens bepalen we hoe we de diverse pagina’s, sjablonen en onderdelen van je website presenteren.

Planning

Binnen een vooraf aangegeven tijdsbestek maken we een planning van de werkzaamheden en overlegmomenten.

+3 - Orderbevestiging ondertekenen

Zodra wij je akkoord en materiaal ontvangen, wordt vooraf 50% gefactureerd. Na ontvangst van de betaling starten we met je website.

+4 - Ontwerp
Sfeer

Op basis van de analyse zetten we een impressie en sfeer neer, opgebouwd uit beelden, lettertypes en kleuren.

Wireframing

Wireframes zijn de bouwtekeningen van je website en belangrijk voor een heldere navigatie. Met wireframing bepalen we de lay-out van de verschillende sjablonen. We leggen zaken vast als navigatie, titels, indeling en inhoud.

Grafisch ontwerp

In het grafisch ontwerp voegen we de sfeer en de wireframes samen. Zo ontstaat een uniek ontwerp voor je website. Op basis hiervan kiezen we een passende template die we aanpassen aan het ontwerp.

+5 - Productie website

Opmerkingen over design, navigatie, inhoud en flow worden verwerkt. De website wordt geproduceerd.

Het werk wordt tussentijds aan de opdrachtgever gepresenteerd. Hierdoor garanderen we dat wensen en inspanningen volledig op elkaar afgestemd zijn. Eventuele opmerkingen worden verwerkt.

+6 - Testfase

De website wordt zowel door de klant als door Sitesoft uitvoerig getest op onder andere:

  • Functionaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Duidelijkheid
  • Consistentie
  • Spelfouten

De opdrachtgever speelt dus ook een rol bij het testen van de site.

+7 - Oplevering

De website wordt opgeleverd. Binnen 6 weken ontwikkelen we je website! De resterende 50% wordt gefactureerd op het moment dat de site wordt opgeleverd. Hierna kun je het woningaanbod via Yes-co publiceren naar je website.

In een eventueel vervolgtraject houdt Sitesoft zich bezig met optimalisatie van de website voor zoekmachines, zodat uw website optimaal gepositioneerd wordt in de zoekresultaten.

 

Overige Diensten

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een Maatwerk website of onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op