Recycle vanaf € 2295,-

Het ontwerp van je huidige website wordt overgenomen en omgezet op het WordPress CMS. Zelfde jasje, nieuwe techniek!

Zonder dat je hoeft te investeren in een compleet nieuw webdesign kun je toch profiteren van de zoekmachine- en beheervriendelijke eigenschappen van het WordPress Content Management Systeem. Sitesoft “converteert” je webdesign naar het WordPress CMS, waarna de website beheerbaar voor je is. Je website behoudt het vertrouwde uiterlijk en structuur, maar zal op belangrijke punten (zoekmachines, stabiliteit, en snelheid) veel beter gaan presteren.

We controleren en corrigeren

Als we het webdesign van je bestaande website overnemen nemen we meteen de gelegenheid om te kijken of er mogelijk “oud zeer” dient te worden opgelost. Is de HTML wel zoekmachinevriendelijk? Worden er oude technieken gebruikt die de continuïteit of juiste weergave van je website in gevaar brengen? Sitesoft spoort de problemen op en corrigeert ze.

Controle over de inhoud van je website

Veel websites zijn opgebouwd in HTML die je als website eigenaar niet zelf kunt aanpassen. Vaak beschikken websites niet over een content management systeem, en moet voor elke aanpassing een externe partij worden ingeschakeld met de bijbehorende kosten en inflexibiliteit. De filosofie van Sitesoft is juist dat je volledige controle hebt over de inhoud en structuur van je website. Als we je bestaande webdesign overnemen, zorgen we daar dan ook voor. Zo krijg je het beheer over de inhoud van je eigen website!

Overige Diensten

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een Recycle website of onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op